Општина Жагубица

Најава догађаја поводом Дана општине ЖагубицаopstinaДан општине Жагубица, 25. септембар, свечано ће бити обележен у Жагубици различитим садржајима.На састанку са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем и председником Скупштине Небојшом Илићем, оформљен је радни тим задужен за активности  које ће бити реализоване тог дана.

Сачињен је програм који ће садржати свечану седницу са почетком у 12 сати у сали Дома културе на којој ће бити приказан извештај председника Општине, у виду филма, о раду и резултатима локалне самоуправе, у протеклој години. Уследиће додела признања и одликовања појединцима и институцијама  за остварене резултате, реализацију и сарадњу у протеклом периоду, краћи културно-уметнички програм, и коктел у холу Дома културе за све присутне. На Дан општине свечано ће бити пуштена у рад сувенирница Туристичке организације општине Жагубица.

Општину Жагубица тога дана посетиће многобројни гости из Републичких органа и институција, предузећа, директори Јавних предузећа и установа,  пријатељи из братских општина Бања Херкулана из Румуније и Пјотрков Трибуналски из Пољске, председници и представници општина и градова из региона.

Радиша Милошевић, члан радног тима, позвао је  све заинтересоване грађане да присуствују свечаности поводом обележавања Дана општине Жагубица.

 


Arhiva

Main Menu