Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Најава догађаја поводом Дана општине ЖагубицаopstinaДан општине Жагубица, 25. септембар, свечано ће бити обележен у Жагубици различитим садржајима.На састанку са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем и председником Скупштине Небојшом Илићем, оформљен је радни тим задужен за активности  које ће бити реализоване тог дана.

Сачињен је програм који ће садржати свечану седницу са почетком у 12 сати у сали Дома културе на којој ће бити приказан извештај председника Општине, у виду филма, о раду и резултатима локалне самоуправе, у протеклој години. Уследиће додела признања и одликовања појединцима и институцијама  за остварене резултате, реализацију и сарадњу у протеклом периоду, краћи културно-уметнички програм, и коктел у холу Дома културе за све присутне. На Дан општине свечано ће бити пуштена у рад сувенирница Туристичке организације општине Жагубица.

Општину Жагубица тога дана посетиће многобројни гости из Републичких органа и институција, предузећа, директори Јавних предузећа и установа,  пријатељи из братских општина Бања Херкулана из Румуније и Пјотрков Трибуналски из Пољске, председници и представници општина и градова из региона.

Радиша Милошевић, члан радног тима, позвао је  све заинтересоване грађане да присуствују свечаности поводом обележавања Дана општине Жагубица.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji