Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почетак школске године у школама жагубичке општине

Prvi dan u skoli KrepoljinУ основним школама жагубичке општине почела је нова школска година. Свечани пријем првака одржан је у свим школама, а старији основци приредили су новим полазницима кратак програм у знак добродошлице.

Директорка основне школе "Моша Пијаде" Жагубица пожелела је првацима успешан  и срећан почетак школовања,јер је ово за њих посебан дан,који ће заувек памтити. Потом се обратио и заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, који је захвалио компанији „Авала ресурс“ на поклонима за малишане, и рекао да ће Општинска управа и даље помагати рад свих школа у општини. Учитељ нове генерације Љубомир Милановић, рекао је да је по првом запажању ова генерација веома пажљива и нада се да ће ова година за све ученике бити веома успешна.

Првацима, којих  у О.Ш. „Моша Пијаде“ у Жагубици ове године уписало 30-ак, уручени су и пакетићи, поклон компаније "Авала ресурс". Компанија „Авала ресурс“  која је већ дуже време  присутна на територији општине Жагубица има изузетно  добру сарадњу са локалним самоуправом и грађанима општине. Између осталог, ова компанија улаже доста средстава за заштиту животне средине и безбедност радника, па је сходно томе првацима поклонила пакетиће са светлећим прслуцима, наруквицама и саобраћајним букварима .

У Основној школи "Јован Шербановић“ у Лазници прваци су поздрављени песмом "Ал  је леп овај свет" и рецитацијама, а потом је уследила додела пакетића за безбедност у саобраћају. Ђаке је поздравио директор школе Станиша Зрнкаревић.  У матичној школи у Лазници, како каже, уписано је 8 првака, у Селишту ове године нема уписаних основаца, док два ученика од ове године похађа предшколски програм.

Заменик председника Скупштине општине Жагубица  Оливера Пауљескић пожелела је првацима Основне школе"Јован Шербановић " у Крепољину срећан почетак школске године,  да буду добри ђаци и уручила поклоне. Директор Основне школе Горан Милинковић, предложио је заједеничку фотографију и пожелео пуно добрих оцена, среће и здравља свим ученицима на почетку школске године, а колегама да успех који су постигли прошле године буде још бољи. У школи у Крепољину уписан је 31 ђак првак.

Прваци се радују поласку у школу, јер ће упознати нове другарице и другове, а распуст је свима користио као увертира за још лепше  ђачко доба. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji