Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Све је спремно за почетак школске године

O.S. Mosa Pijade u ZagubiciСа највише узбуђења у школу полазе ђаци прваци које и ове године очекују изненађења првог школског дана.

Три основне школе у Жагубици, Лазници и Крепољину, са издвојеним одељењима, као и средња Техничка школа у Жагубици првог дана школске године спремно ће дочекати ученике.

Основна школа "Моша Пијаде" ове године уписује 55 првака, од тога 30 ученика у Жагубици, а остали ученици распоређени су у издвојеним одељенима по насељима. Иначе, школску годину похађаће 490 ученика уз најаву 6 нових. Према речима директорке основне школе, Снежане Николић, нема драстичних смањења нити повећања ученика.

"Користим прилику да позовем све родитеље и ученике који су уписани у нашу школу, да у понедељак 02.09.2013. год.  у 07:30 часова присуствују свечаном пријему првака у школском холу", истиче Николићева.

Према школском календару Министарства просвете, прво полугодиште ће трајати до 27. децембра, на зимском распусту ученици ће бити од 30. децембра до 20. јануара.

Надлежни упућују апел  суграђанима да од понедељка појачају пажњу према најмлађим учесницима у саобраћају, нарочито у зонама школа. Месец септембар је месец безбедности деце у сабраћају.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji