Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Нови радови у селу Суви До

Safet Pavlovic u obilasku Suvog DolaУ обиласку насеља Суви До, 22. августа 2013. године,  председник општине Жагубица на лицу места сагледао је проблематику са којом се сусрећу мештани овог насеља и најавио нове радове. Како истиче, приоритетно је сређивање Дома културе који је у јако лошем стању, а то је једино место за скупове како омладине, тако и старијих мештана - за славља, културна дешавања и остале потребе.

Суводолско Врело, које је обележје села, по први пут је остало без воде. Договорено је да се уради санација, јер је вода променила правац. „Видели смо, да воде има, али одлази у другом правцу“, каже председник и додаје, да ће се за пар дана решити и овај проблем.

Асвалтирање пар улица је такође у плану, на појединим местима санирање ударних рупа, а негде и комплетно асфалтирање и постављање решетки на појединим местима, самим тим и решавање отицања  отпадних вода које ће тећи у правом правцу.

Радови се настављају, ради се на свим пољима, а усаглашавање жеља мештана општине Жагубица са локалном  заједницом је прави приступ решавању свих проблема.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji