Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

ФК „ПОЛЕТ“ Суви До - добија нове свлачионице

Svlacionice u Suvom DoluЛетњи радови на санацији локалних објеката, спортских терена, улица, домова културе и осталог простора од значаја за мештане жагубичке општине још увек су у току.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима обишао је насеље Суви До, где се тренутно ради на адаптацији објекта код игралишта и  реновирању просторија фудбалског клуба   "Полет" Суви До. Реновиране просторије служиће као свлачионице, а постојећи фудбалски клуб "Полет", добиће сређене просторије у доњем делу за пресвлачење, а на спрату клубске просторије које ће служити за састанке и друге потребе клуба. Средства за уређење овог објекта издвојена су из буџета општине Жагубица, а делом и из буџета Месне заједнице Суви До.

Просторије које се сређују у Сувом Долу подстаћи ће ФК „Полет" да остварује још боље резултате, а локална самоуправа ће и даље помагати у складу са финансијским могућностима.

Председник жагубичке општине у обиласку насеља Суви До разговарао је и са мештанима о томе шта је у селу приритетно урадити и реновирати.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji