Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана VIII седница Општинског већа

8 sednica opstinskog vecaОсмој седници Oпштинског већа општине Жагубицакоја је одржана 20.Августа, присуствовали су  поред чланова већа и остали чланови Општинске управе.Разматрано је 28. тачака дневног реда.

Општинско веће је наложило Јавним предузећима „Дирекцији за изградњу и развој“ Жагубице и Јавно-комуналном предузећу "Белосавац" Жагубица припремање неопходне документације за извођење радова на реконструкцији потисног цевовода Белосавац - Суви До.

Општинско веће је на седници разматрало и усвојило Предлог Одлуке о одобравању програма и додели средстава за реализовање програма спортским удружењима са територије општине Жагубица, која учествују у клубским такмичењима. Наведену Одлуку предложила је комисија за спорт, коју је именовало Општинско веће, а након спроведеног конкурса за финансирање потреба у области спорта за чије остваривање се обезбеђују средства из буџета општине Жагубица за 2013. годину. Са спортским удружењима  чији су програми одобрени, општина ће закључити уговоре. Такође су разматрани и Предлозио Одлука о комуналној инспекцији, комуналним делатностима, о одређивању радног времена на теритирији општине Жагубица и Предлог Одлуке о утврђивању елемената пореза на имовину за територију жагубичке општине.

Комисија за именовање директора јавних предузећа, чији је оснивач локална самоуправа, а коју је именовала скупштина, спровела је поступак  Јавног конкурса за именовање директора јавних предузећа а такође су разматрани и предлози комисије. Општинско веће, у складу са надлежностима Статута општине, доставиће Скупштини Предлоге решења о именовању директора Јавних предузећа, чији је оснивач локална самоуправа.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji