Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен турнир у малом фудбалу „Сиге 2013“

Turnir Sige 2013Фудбал је постаопопуларна  игра  међу житељима ове године, обзиром да се утакмице на летњим турнирима у малом фудбалуиграју  готово у свим местима на територији општине Жагубица.

Организовани ноћни турнири окупили су доста омладине, и постали су једина спортска забава ових врелих летљих дана.

Финалним сусретом екипа  МЗ “Победа” Осаница и “Зов Хомоља” Милановац у насељу Сиге је завршен четврти по реду турнир у малом фудбалу. Победу је однела екипа МЗ ,,Победа“ Осаница резултатом 6:2.

Финалу је претходила ревијална утакмица ветерана, Месне заједнице Осаница и Месне заједнице Сиге.

У утакмици за треће место победила је “Полиција” Крепољин, којаје  елиминисала домаћи тим С.Т.К.Р „Ани“ Сиге резулетом 11:3.

Главни покровитељ овог турнира је општина Жагубица, а организатор, месна заједница „Бигар“ Сиге, која се уз помоћ бројних спонзора,потрудила да обезбеди богате награде за најбоље екипе.

Пехаре најбољима уручио је Сафет Павловић, председник општине Жагубица, као и новчаненаградеза прво, друго и треће место.

Квалитет екипа које су учествовале на турниру допринео је да посећеност буде добра, тако да су и организатори задовољни. „ Овогодишњи турнир можемо да оценимо као један од најуспешнијих, из разлога што су на  турниру учествовале све најбоље екипе. Наши гледаоци су то и заслужили и могли су да уживају током трајања овог турнира. Турнир је трајао од 12 до 19 августа, и учествовало је 10 екипа. Сваке вечери било је пуно гледалаца и то је порука да до године турнир још боље организујемо”,рекао је по завршетку финалне вечери Љубиша Ружић, председник МЗ „Бигар“ Сиге.

Након завршеног финала уследило је народно весеље, а турниром у насељу Сиге, завршена је и турнирска сезона у малом фудбалу у општини Жагубица. 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji