Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Нови изглед најважније установе

opština ŽagubicaОличење једног града или варошице, представља зграда Општине. Као најважнија институција  требало би да плени и својим спољним изгледом.

Зграда локалне самоуправе општине Жагубица налази се у центру Жагубице, чиме представља и срце самог места.  Оронула и ољуштена фасада зграде локалне самоуправе, показатељ је да се о њеном спољашњем изгледу није водило рачуна.

Ипак, новоформирано руководство локалне самоуправе решило је да се побрине око  спољашњег изгледа ове зграде, који је нарушавао слику центра варошице.

Након урађене фасаде на згради Општине, уследило и сређивање унутрашњих зидова, чиме је у најкраћем року ова институција постала репрезентативна. Са уређењем се није стало, тренутно се изводе додатни радови на уређењу дворишта, а извођач је Јавно комунално предузеће „Белосавац“ Жагубица.

Обзиром да радници ужурбано раде како би се све заврило у што краћем периоду, дворише ове установе добило је тротоаре од 130 метара као и рампу на улазу у двориште, која регулише саобраћај. Следи асфалтирање целог дворишта и обележавање паркинг места, затим озелењавање и украшавање дворишта цвећем, а поред тога, саградиће се и мали летњиковац, чиме ће ова установа добити нов, савремен изглед.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji