Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Делегација синдиката компаније „Дунав осигурање“ АДО Београд у посети Црвеном крсту Жагубица

Crveni krst Žag i Dunav osiguranjeЦрвени крст општине Жагубица дана 13.08.2013. године посетили су представници синдиката Компаније „Дунав осигурање“ АДО Београд и том приликом уручили хуманитарну помоћ која је намењена социјално угроженом становништву општине Жагубица. Хуманитарна помоћ се састоји од хигијенских средстава као и дечијих и пелена за одрасле.

Делегацију синдиката Компаније „Дунав осигурање“ АДО Београд  чинили су: представник синдиката Компаније „Дунав осигурања“ АДО из Београда господин Раде Пековић, затим шеф службе АДМ из Пожаревца господин Мирослав Станковић и преузимач ризика на терену из Жагубице госпођица Севдалина Стојановић.

У разговору са представницима синдиката Компаније „Дунав осигурања“, секретар Црвеног крста Жагубица Дејан Николић изразио је захвалност за уручену хуманитарну помоћ, као и похвалу на досадашњој сарадњи са Компанијом „Дунав осигурања“, која се највише огледала у сарадњи са филијалом у Пожаревцу и директором филијале господином Зораном Дебељковићем. Такође је пренео и захвалност социјално угрожених грађана којима је ова компанија до сада помагала, и изразио жељу Црвеног крста и локалне самоуправе за даљом сарадњом.

Представници синдиката су веома задовољни на сарадњи са Црвеним крстом Жагубице и изразили су жељу да и даље учествују у акцијама хуманитарног типа које се организују на територији општине Жагубица, нагласивши да је пословна политика компаније „Дунав осигурање“ не само рад на осигурању већ и на помоћи нашем становнштву кроз разне хуманитарне акције.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji