Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Кутак за пензионере у Лазници

Klub penzionera u Laznici 3Пензионери Месне заједнице Лазница ускоро ће добити први клуб. Отварање клуба планирано је у објекту који се налази у центру насеља, поред просторије Месне заједнице, а који је под власништвом Основне школе „Јован Шербановић“ из Лазнице. Та одлука донета је на састанку Школског одбора основне школе, на коме је закључено да пензионери Лазнице заслужују да имају свој простор где ће се окупљати.  Радове који су у току на уређењу простора  обишли су председник општине Жагубица Сафет Павловић и заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

„Општина Жагубица помаже у извођењу радова и уређењу просторије која ће се користити за потребе пензионера из Лазнице. Јавно комунално предузеће „Белосавац“ Жагубица, урадило је нови вод за воду и тренутно се раде молерски радови, не би ли ова просторија у што краћем року добила једну функцији, јер је годинама уназад била без власника, односно без корисника, тако да је доста запуштена, али смо ми одлучили да јој доделимо намену и да је средимо не би ли је грађани насеља Лазнице користили“, истакао је заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Коначно ће најстарија популација ове месне заједнице добити квалитетне просторије где могу да се друже, да играју шах, организују разна такмичења.

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji