Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен Светоилијски турнир


turnir zgУ Жагубици је завршен Светоилијски турнир у малом фудбалу. Надметање је оджано од 22. јула до 31. августа - а учествовале су екипе пионира, сениора и ветерана. Општи је утисак организатора да је посетилаца било више него што се очекивало.

Након завршене финалне утакмице  и извођења слободних удараца, најбољима су додељене заслужене награде. Прво место  у категорији сениора је освојила екипа "Жика Бомба" која је савладала другопласирану "Победу"из Осанице резултатом 5:2.

"Општина Жагубицаје генерални покровитељ Светилијског турнира у Жагубици. Све је протекло  у најбољем реду. Ово је до сада најквалитетнији турнир са доста публике и у име Општине захваљујем се свим учесницима на коректној игри а публици на стрпљењу. Није било инцидената  и то је за сваку похвалу", истиче заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић

Према речима Дејана Тошића председника општинског фудбалског савеза Жагубица на турниру је учествовало 16 екипа у сениорској конкуренцији, 3 екипе ветерана  и 8 екипа пионира. "Квалитет  екипа је појачан а турнир је боље организован него протеклих година", истиче Тошић.

Десетодневно дружење играча малог фудбала приведено је крају, а остаће запамћено по коректној игри и доброј атмосфери.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji