Општина Жагубица

Помоћ и подршка општинском руководству

Donacija dr VericeДокторка Верица Филип Ћосић поклонила је општини Жагубица штампач, факс и скенер у знак захвалности.

Наиме, госпођа Верица која живи и ради у Аустрији као лекар, похвалила је Oпштинско руководство и ангажовање на различитим пољима. Много тога се урадио у Лазници, где борави по доласку на одмор и то је навело да размишља у циљу помоћи нашој општини. Докторка је родом из Крепољина, а ово није прва самостална донација, јер је пре пар година издвојила новчана средства за куповину санитетског возила у Дому здравља Жагубица.

Општинско руководство, како истиче, улаже велике напоре на адекватном уређењу свих насеља а из тога проистиче и добра воља за помоћ и подршку. Позивајући наше људе са боравком у земљама окружења, каже, да уз помоћ свих нас живот у општини Жагубица може бити квалитетнији и много лепши.

„Са жељом да ћемо се некада вратити овде, желим да помогнем колико могу, а верујем да ће општина Жагубица једним делом заличити на места у којима привремено живим и радим“, истакла је др Верица.

У нади да подстакне рад Општинског руководства у будућем периоду, госпођа Филип - Ћосић спремна је за нове донаторске акције.


Arhiva

Main Menu