Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен Петровдански турнир у малом фудбалу „Осаница 2013“

turnir osanica 2013У организацији Месне заједнице „Подмладак“  Осаница и ФК „Задругар“  из Осанице  успешно је завршен Петровдански турнир у малом фудбалу Осаница 2013. Турнир је трајао  од 03. до 12 . јула. , а учествовало је 16 екипа. У самој завршници турнира остале су 4 екипе које су се бориле за највиши пласман. У утакмици за треће место играле су екипе: Кафе „Галерија“ Жагубица и мењачница „Врабац“, где је након занимљиве и узбудљиве утакмице резултат био нерешен 2:2, те се приступило извођењу пенала где се екипа Кафе „Галерија“ боље снашла победивши са 4:2.

А у самој финалној утамици састале су се екипе : ФК „ Будућност“ Милатовац и Фарма „Балановић“  из Осанице, где је после велике борбе и веома узбудљиве и до саме завршнице неизвесне утакмице резултат изједначен са 2:2.  Победник турнира одлучен је након извођења пенала. Прво место освојила је екипа ФК „Будућност“ из  Милатовца резултатом 4:2.

Награде су победницима уручили председник општине Жагубица Сафет Павловић и заменик председника Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић.

За учеснике организатор је припремио новчане награде за прва три места: прво место 100 хиљаде динара, друго место 50 хиљада и треће место 30 хиљада динара. Поред новчане награде, победничким екипама додељени су и пехари.

Главни покровитељ турнира у малом фудбалу Осаница 2013. била  је општина Жагубица, а значајну подршку турниру пружили су и бројни спонзори.

“Турнир је протекао на најбољи могући начин, без инцидената.  Учествовао је велики број квалитетних екипа и играча. Посебно радује одзив публике која је долазила у великом броју жељна доброг фудбала и турнира. Захвалио бих се свим спонзорима , а посебно општини Жагубица на новчаној помоћи.  Надамо се да ће наредне године још већи број спонзора стати иза нас“, изјавио је председник Месне заједнице Осаница Синиша Томић.

Према оценама организатора, Петровдански турнир у Осаници је и овог пута оправдао сва очекивања и потврдио статус једне од најпопуларнијих и најпосећенијих спортских манифестација у општини Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji