Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршни радови на реконструкцији „Врелске“ улице у Жагубици

Vrelska ulicaНакон припремних радова у којима се у улози извођача радова налазило Јавно комунално предузеће „Белосавац“  Жагубица, а радови су се вршили на изради кишне и фекалне канализације у Врелској улици у Жагубици, приступило се  реализацији пројекта одржавања и поправке локалних путева и улица на територији општине Жагубица.

Екипа тв „Хомоља“ пропратила је завршне радове на реконструкцији Врелске улице. На дужини од  460 м приступило се изради коловоза и тротоара који су завршени, а урађене су и приступне лепезе са великом расрсницом пре моста код „Врела“. Треба напоменути да је инвенститор на овом пројекту ЈП „Дирекција за изградњу“ општине Жагубица, наравно уз свестрану помоћ и координацију општинске управе Жагубица, док се у улози  извођача радова, након спроведеној поступка јавне набавке и избора најповољнијег понуђача, нашло предузеће „Срмекс“ из Петровца на Млави.

Директор ЈП „Дирекције за изградњу“ општине Жагубица Владан Мошић, за нашу телевизију је изјавио да је ово тек почетак радова на поправци и одржавању путева и улица на територији општине Жагубица и да их у наредном периоду очекује велики и напоран посао, како би све оно што је планирано завршили у року.

Укупна вредност радова износи око 15.500.000 динара само на реконструкцији и поправци путева и улица. Поред те велике инвенстиције доста се новца уложило за израду кишне канализације са ивичњацима, попречним прелазима за воду и пропустима, а завршена је и комплетна  мрежа фекалне канализације у Врелској улици. Такође, истовремено се  доста радило и на фекалној канализацији у улицама које ће се асфалтирати у Лазници.

Према речима директора Дирекције Владана Мошића, Врелска улица ће након завршених радова засијати у свом пуном сјају.

И заиста је тако како је и сам директор дирекције рекао, у шта смо се и сами уверили.  Радови су завршени тачно на време а Врелска улица у Жагубици је добила сасвим нов изглед – Онакав какав дужи низ година није имала а заслужује да има.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji