Општина Жагубица

Одржана V седница општинског Већа

V sednica VecaПета седница општинског Већа одржана је 26. јуна. 2013. године у великој сали локалне самоуправе општине Жагубица.

На дневном реду општинског Већа  нашло се 16. тачака, док је седницом  председавао председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На седници Већа усвојен је Предлог споразума о формирању региона за управљање одпадом и иста се прослеђују Скупштини општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Веће је дало сагласност на отварање ДОО „Хомоље – турист“ при Туристичкој организацији општине Жагубица. Затим, Веће је донело Закључак о надлежним мерама ЈКП „Белосавац“ и Дирекцији за изградњу општине Жагубица у вези водовода у Рибару и Изварици. Веће је донело и  Одлуку о отварању канцеларије за брзе одговоре.

Поред чланова општинског Већа, седници Већа су присуствовали заменик председника Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, начелник општинске управе Животије Илић, начелник за финансије и буџет Влада Тодоровић, начелник одељења за привреду и економски развој Радиша Милошевић и директор Дирекције за изградњу Владан Мошић.


Arhiva

Main Menu