Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана V седница општинског Већа

V sednica VecaПета седница општинског Већа одржана је 26. јуна. 2013. године у великој сали локалне самоуправе општине Жагубица.

На дневном реду општинског Већа  нашло се 16. тачака, док је седницом  председавао председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На седници Већа усвојен је Предлог споразума о формирању региона за управљање одпадом и иста се прослеђују Скупштини општине Жагубица на даље разматрање и усвајање.

Веће је дало сагласност на отварање ДОО „Хомоље – турист“ при Туристичкој организацији општине Жагубица. Затим, Веће је донело Закључак о надлежним мерама ЈКП „Белосавац“ и Дирекцији за изградњу општине Жагубица у вези водовода у Рибару и Изварици. Веће је донело и  Одлуку о отварању канцеларије за брзе одговоре.

Поред чланова општинског Већа, седници Већа су присуствовали заменик председника Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, начелник општинске управе Животије Илић, начелник за финансије и буџет Влада Тодоровић, начелник одељења за привреду и економски развој Радиша Милошевић и директор Дирекције за изградњу Владан Мошић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji