Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ветеринарска станица – власништво општине Жагубица

veterinarska stanica zagubicaВлада Републике Србије је закључком на седници 18. јуна ове године, власништво над Ветеринаском станицом „Жагубица“  пренела без накнаде са Републике Србије на локалну самоуправу општине Жагубица, након великог  труда који је локална самоуправа уложила не би ли се проблем који тишти Ветеринарску станицу од 2008. године решио.

„Локална самуправа је спремна да преузме овај објекат“, истиче заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић,  и додаје да локална самоурава има планове и јасну визију како у наредном периоду унапредити рад ове установе.

 Ветеринарска станица „Жагубица“ од 2008. до 2010. године била је у приватном власништву . Након раскида уговора са купцем до којег је дошло у марту 2010. године, судбина ове установе постала је неизвесна, вратила се држави на газдовање.

Према речима вд директора Ветеринарске станице „Жагубица“ Евице Милић, предходни период  је био доста тежак, како за саму установу, тако и за запослене у њој и поред воље да се на најбољи могући начин пруже адекватне услуге, те им  се „овим чином“ који су дуго очекивали, како директорка каже, скинуо један велики терет , јер сматрају да ће руководиоци локалне самоуправе на најбољи начин решити организацију ове службе.

Уз организовање нових послова, уз усавршавање службе, праћење иновација знања, као и примена нових достигнућа у ветерини, како додаје Евица Милић, сигурно да може много боље, поготово сада када је решена на адекватан начин судбина ове установе. А оно што је основни циљ, како надлежни истичу -  да корисници услуга ове службе буду задовољни.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji