Општина Жагубица

Бољи услови за пацијенте

Đukić-Dejanović PavlovićПредседник општине Жагубица Сафет Павловић, разговарао је са министарком здравља Славицом Ђукић Дејановић о подршци здравственим установама у општини Жагубица како би грађани имали адекватне услове за лечење.

У складу са Стратегијом одрживог развоја општине Жагубица 2010-2014 постигнут је договор да Министарство здравља подржи набавку столарије за потребе здравствених станица на територији општине како би се унапредила енергетска ефикасност објекта и побољшали услови за рад у овим објектима.

Сафет Павловић,председник Жагубице, изјавио да је основна претпоставка подизања квалитета здравствених услуга у Жагубици улагање у медицинску опрему, едукацију у тој области и побољшање услува објеката у којима се пружају медицинске услуге.

Овај корак је предузет у складу са обећањемдатим крајем маја, од стране Сафета Павловића и Слободана Огњановића, директора Дома здравља Жагибице, приликом посете ЗЦ  Лазница и Крепољин где су запослени и пацијенти истакли проблем дотрајале столарије и потребу замене исте.

Министарка здравља Славица Ђукић Дејановић  оценилаје да држава треба да обезбеди боље услове за рад здравствених радника и повећа квалитет здравствене заштите грађана.


Arhiva

Main Menu