Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Бољи услови за пацијенте

Đukić-Dejanović PavlovićПредседник општине Жагубица Сафет Павловић, разговарао је са министарком здравља Славицом Ђукић Дејановић о подршци здравственим установама у општини Жагубица како би грађани имали адекватне услове за лечење.

У складу са Стратегијом одрживог развоја општине Жагубица 2010-2014 постигнут је договор да Министарство здравља подржи набавку столарије за потребе здравствених станица на територији општине како би се унапредила енергетска ефикасност објекта и побољшали услови за рад у овим објектима.

Сафет Павловић,председник Жагубице, изјавио да је основна претпоставка подизања квалитета здравствених услуга у Жагубици улагање у медицинску опрему, едукацију у тој области и побољшање услува објеката у којима се пружају медицинске услуге.

Овај корак је предузет у складу са обећањемдатим крајем маја, од стране Сафета Павловића и Слободана Огњановића, директора Дома здравља Жагибице, приликом посете ЗЦ  Лазница и Крепољин где су запослени и пацијенти истакли проблем дотрајале столарије и потребу замене исте.

Министарка здравља Славица Ђукић Дејановић  оценилаје да држава треба да обезбеди боље услове за рад здравствених радника и повећа квалитет здравствене заштите грађана.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji