Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Нова инфраструктурна улагања

RadoviУ Жагубици се интензивно ради на уређењу фасаде зграде Општине. Заједно са уређењем унутрашњих зидова и таваница појединих просторија, ово је значајно улагање у објекат. Средства за инвестиционо одржавање зграде јединице локалне самупрааве обезбедила је Општинска управа општине Жагубица која је главни инвеститор. Након спроведене јавне набавке мале вредности, посао на извођењу добила је фирма "S-COMPANY" из Петровца на Млави, као најповољнији понуђач.Радови ће бити завршени у планираном року,а зграда локалне самуправе добиће лепши изглед.

Такође, Врелска улица у Жагубици добија нови изглед, а руководилац оперативе ЈКП "Белосавац" Предраг Ивковић, каже да све тече по плану и да је крајњи рок за завршетак радова 22. јун, када следи асфалтирање улице.

Поред ових улагања ради се и на уређењу спортских терена, а љубитељи спорта  ће на стадиону фудбалског клуба "Хомољац" од сада моћи да прате сва дешавања без обзира на временске услове. Урађена је кровна конструкција  и поплочан део за публику. Грб фудбалског клуба "Хомољац" је поклон вајара Јанка Лалића из Лазнице. Инвеститор радова је Дирекција за изградњу општине Жагубица а извођач радова Јавно комунално предузеће "Белосавац".

Подсећамо, завршена је фудбалска сезона "Зоне Дунав" а фудбалски клуб "Хомољац" заузео је  пето место на табели. 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji