Општина Жагубица

Нова инфраструктурна улагања

RadoviУ Жагубици се интензивно ради на уређењу фасаде зграде Општине. Заједно са уређењем унутрашњих зидова и таваница појединих просторија, ово је значајно улагање у објекат. Средства за инвестиционо одржавање зграде јединице локалне самупрааве обезбедила је Општинска управа општине Жагубица која је главни инвеститор. Након спроведене јавне набавке мале вредности, посао на извођењу добила је фирма "S-COMPANY" из Петровца на Млави, као најповољнији понуђач.Радови ће бити завршени у планираном року,а зграда локалне самуправе добиће лепши изглед.

Такође, Врелска улица у Жагубици добија нови изглед, а руководилац оперативе ЈКП "Белосавац" Предраг Ивковић, каже да све тече по плану и да је крајњи рок за завршетак радова 22. јун, када следи асфалтирање улице.

Поред ових улагања ради се и на уређењу спортских терена, а љубитељи спорта  ће на стадиону фудбалског клуба "Хомољац" од сада моћи да прате сва дешавања без обзира на временске услове. Урађена је кровна конструкција  и поплочан део за публику. Грб фудбалског клуба "Хомољац" је поклон вајара Јанка Лалића из Лазнице. Инвеститор радова је Дирекција за изградњу општине Жагубица а извођач радова Јавно комунално предузеће "Белосавац".

Подсећамо, завршена је фудбалска сезона "Зоне Дунав" а фудбалски клуб "Хомољац" заузео је  пето место на табели. 

 


Arhiva

Main Menu