Општина Жагубица

Побољшан квалитет електричне мреже у Милатовцу

Zamena stubova MilatovacУ Милатовцу су,на месту званом "Калаура" на путу према Селишту,изведени радови на постављању каблова ниско-напонске мреже у циљу бољег снабдевања грађана електричном енергијом. Старе ,већ дотрајале бандере, замењене су новим бетонским стубовима. Постављено је укупно 7 бандера. С'обзиром да је мрежа до сада била у јако лошем стању капацитет снабдевености ће се постављањем нових каблова знатно побољшати кажу радници електродистрибуције на терену.

Највећи део радова финансирала је локална самоуправа на челу са председником општине Сафетом Павловићем, што је још једна потврда да се испуњавају предизборна обећања, дата конкретно мештанима Милатовца, и да се ради у интересу грађана свих села наше општине подједнако. Поред средстава која су за ове послове опредљена из буџета Општине, помогли су и мештани а делом и предузеће „Електро Тимок“ Зајечар - испостава Жагубица. Пар речи на терену испред локалне самоуправе рекла је Невенка Матовић члан Општинског већа и позвала грађане да се укључе и удруже, да предоче све проблеме са којима се сусрећу и потраже помоћ, јер је локална самоуправа ту првенствено ради помоћи грађанима.

Жика Лазаревић, радник електродистрибуције,  каже да све тече по плану и да су радови квалитетни  и савремени, те да ће се у великој мери избећи проблеми који су до сада постојали. Становници  који се снабдевају струјом са овог  места захвални су локалној власти што је помогла у извођењу радова и кажу да ће од сада напајање струјом бити много боље, јер су дрвени стубови давно дотрајали. Поред стубова  који су постављени, истичемо да се интензивно ради и на поправци пута који је такође значајан, јер поред мештана Милатовца ову деоницу најчешће користе и  мештани Селишта. Новчана средства за крпљење рупа обезбедила је Дирекција за изградњу општине Жагубица у сарадњи са општином, а поправком  пута ће бити олакшана вожња,а приритетно је и очување возила.


Arhiva

Main Menu