Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Свечаност поводом испраћаја 110 предшколаца у I разред

vrtic PoletaracУ  Дому културе у Жагубици одржана је завршна приредба  дечијег вртића "Полетарац", поводом испраћаја предшколаца у први разред. Преко 100 деце из Жагубице и околних насеља завршило је боравак у вртићу.

Различите креације ношњи и костима  могле су се видети у дефилеу од вртића "Полетарац" до Дома културе. Дечији смех и граја одзвањали су улицама Жагубице,почев од најмлађе јаслене групе па до најстаријих. Поред  деце, родитеља, родбине и васпитача приредбу су пратили и председник општине Жагубица Сафет Павловић и начелник општинске управе Животије Илић. Пред пуном салом наступали су млађа и старија јаслена група, млађа и средња група деце,  припремна предшколска група и предшколци из Жагубице, Милановца, Осанице, Лазнице, Крепољина, Крупаје и Сувог Дола. Занимљиве игре  и кореографије,ритмике, сплетови традиционалних игара, рецитали...били су део културно уметничког програма. Издвајамо песму "Довиђења  драги васпитачи" која је обележила крај програма.

Директорка предшколске установе "Полетарац" Мирјана Марковић Милосављевић, истакла је изузетну сарадњу вртића и општинске управе рекавши да је уз помоћ лопкалне самоуправе  дечији вртић реализовао програм који обухвата пре свега путовања, где су наша деца учествовала на такмичењима како у ревијалном, тако и у такмичарском делу. Бројне награде и дипломе красе просторије вртића у Жагубици и околним селима а о заслугама деце и успесима у протеклој години за Тв" Хомоље" говорила је Ивана  Магдалинић,васпитач старије васпитно-предшколске групе.

Пригодним играма  и рециталима предшколци из свих села Општине показали су  да су у вртићу научили много. Весели осмеси гледалаца довољно говоре да је и ова генерација успешно завршила боравак у вртићу.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji