Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Следе улагања у инфраструктуру и медикаменте у ЗС Лазница

ambulanta laznica

Председник општине Жагубица Сафет Павловић и директор Дома здравља Слободан Огњановић обишли су здравствену станицу у Лазници са циљем да локална самоуправа помогне у решавању текућих проблема битних за пацијенте који користе услуге у овој здравственој установи али и запослене. Директор дома здравља Жагубица истиче да није изненађен посетом председника Општине јер је сарадња од самог почетка на одличном нивоу. Он се захвалио на жељи да се заједнички, брзо и континуирано учествује у решавању проблематике са којом се пацијенти и запослени сусрећу свакодневно.

Обиласком апотеке у оквиру здравствене станице евидентирани су проблеми у снабдевању лековима, али ће се наћи решење да се грађанима изађе у сусрет  за куповину најосновнијих лекова и ампула, рекао јепредседник Општине.

Медицинска сестра Нада Кнежица истиче да је највећи проблем  стара  столарија и да је јако тешко радити у таквим условима, поготову у зимском периоду јер се троши знатно више енергије. Приликом посете обећано је да ће овај проблем Дом здравља и локална самоуправа покушати да реше у најкаћем року.

Запослени у Здравственој станици у Лазници требоваће потребна средства а руководство Општине ће помоћи куповину колико то новчана средсва буду дозволила.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji