Општина Жагубица

9. мај – Дан школе “Јован Шербановић“ Крепољин

logo skole9.мај је дан када се у читавој Европи прославља победа над фашизмом а основна школа у Крепољину 9.маја 2013.године обновила је обележавање Дана школе. Обележавање овог датума у будуће ће постати традиција а наставници и ученици приредили су бројне садржаје гостима који су дошли да увеличају прослву.

Од 8 до 10 часова на програму су била спортска такмичења виших и нижих разреда, затим је уследио концерт хармоника професора и ученика музичке школе из Чачка, отворене су три изложбе: „Ужбеници из којих смо учили“, изложба радова креативне радионице при овој школи и изложба ликовних радова. У подне је приређена „Свечана академија“ на којој су дипломом и књигама награђени најбољи ученици који су постигли најбоље резултате на општинскими окружним такмичењима.

Директор ове образовне установе Горан Милинковић, истиче да ОШ Јован Шербановић“ из Крепољина постиже изузетне резултате, ова школа је једна од првих у округу која је успешно завршила спољашње вредновање квалитета рада установе. Једини проблем, и највећи, са којим се суочава читава земља јесте све мањи број ђака.

 

ОВДЕ можете погледати видео прилог.


Arhiva

Main Menu