Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Континуирана контрола рада

sastanak sa nacelnicimaУ циљу међусобног информисања о радним задацима, актуелним проблемима, као и са наредним активностима ради  ефикаснијег рада локалне самоуправе, сваке седмице, тачније сваког петка у јутарњим часовима у кабинету председника општине Жагубица, одржава се радни састанак  информативног карактера  председника општине Жагубица Сафета Павловића и заменика председника општине Љубише Јовкића  са начелником  општинске управе  и ресорним начелицима  одељења локалне самоуправе општине Жагубица, а поред њих на састанку са председником обавезно је присутан и шеф службе за трезор у локалној самоуправи општине Жагубица, Перица Илић.

Законом о локалној самоуправи дефинисан је начин функционисања локалне власти. Начелник општинске управе заступа и представља општину, носилац је извршне власти и руководи општинском управом, у најкраћем то је посао Животија Илића начелника општинске управе општине Жагубица.

Жагубичка управа рад је организовала у три одељења. Најбројније је Одељење за опште, заједничке и скупштинске послове у оквиру којег послове обавља начелник општинске управе Животије Илић, друго одељење општинске управе односи се на пољопривреду и економски развој којим руководи начелник одељења Радиша Милошевић и у оквиру којег раде три службе: Служба за економски развој, Служба за привреду, имовинско-правне и послове заштите животне средине, Служба за инспекцијске послове, и треће одељење општинске управе  је Одељење за буџет и финансије на чијем је челу Влада Тодоровић.

Начелник општинске управе општине Жагубица Животије Илић, истиче да је овакав начин рада, континуирана контрола испуњавања радних обавеза, слога и одговорност колектива редак пример међу локалним самоуправама у Србији.

Видео прилог на ову тему погледајте ОВДЕ

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji