Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Добра информисаност - фактор успешног одабира занимања

prof orjantacijaОсновна школа "Моша Пијаде" у Жагубици је од септембра 2012. године укључена у пројекат "Професионална орјентација" на преласку ученика у средње школе. Наставак пројекта одржан је 16.маја у просторијама основне школе "Моша Пијаде" у Жагубици.

Како направити прави избор и како се орјентисати кад су у питању битне животне одлуке - питања су без одговора пред ученицима. Одговоре на њих добили смо од дипломираног психолога, саветнице за планирање каријере госпође Драгане Стојиљковић која је истакла да је основни фактор  успешног одабира занимања пре свега добра информисаност, јер да би се донела добра одлука морају се имати квалитетне информације. Основно је да се избор занимања усклади са способностима и личним карактеристикама.

Директор о.ш."Моша Пијаде" Снежана Николић изнела је мишљење о утицају предавања на ученике.

Основни циљ пројекта је да се ученици уз заједничку помоћ школе, наставника, педагога и родитеља информишу, а самим тим и дођу до закључка које ће занимање одабрати. Зато је порука: разговарајте са психологом, то ће вам дати могућност да се орјентишете а самим тим и направите добар избор...!

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji