Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Шећер за пчеларе Хомоља

podela seceraПројекат „Мој пчелињак, моја канцеларија“ који се у општини Жагубица реализује од 2011.године приводи се и готово свакодневно достиже свој циљ - унапређење услова за одрживи економски развој регије кроз унапређење могућности запошљавања у сектору пчеларства. Пчеларима општине Жагубица је захваљујући пројекту пристигла донација у виду шећера  за прихрану пчела, 1 килограм шећера за свако пчелиње друштво. Пчеларима је овим пројектом обезбеђен пчеларско-едукативни центар, омогућено учешће на различитим сајмовима, школа пчеларства, организован Сајам меда у Жагубици.

-          Од 2010.године до данас број кошница у општини Жагубица повећао се за 15% што потврђује профитабилност пчеларства и наше опредељење да се окренемо развоју пчеларства као приоритетној грани развоја општине Жагубица - истиче Јовица Стојановић менаџер пројекта.

Шећер је добио сваки пчелар који се јавио без обзира да ли има регистровано домаћинство. Подела шећера за прихрану пчела протекла је без икаквих неправилности, констатовала је комисија наменски образовна за поделу ове донације.

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji