Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Прва Ускршња туцијада Жагубица 2013

TucijadaТуристичка организација општине Жагубица уз подршку локалне самоуправе, УЛУХ-а и Културно просветног центра, 07. маја, организовала је манифестацију под називом "Прва Ускршња туцијада Жагубица 2013". По плану и програму такмичење је требало да се одржи у порти цркве "Свете Тројице" у Жагубица са почетком у 9:30 часова., али због лоших временских услова, такмичење је одржано у холу Дома културе што учесницима нимало није умањило такмичарски дух и жељу за победом.

Манифестацију је отворила директорка Туристичке организације, Мартина Лукић заједно са председником општине Жагубица, Сафетом Павловићем, они су  први разбили васкршња јаја и тог дана на највећи Хришћански празник, Васкрс, заживели прву манифестацију оваквог типа у нашој општини.

Учешће у такмичењу узели су ученици основне школе "Моша Пијаде" из Жагубице, многобројни заинтересовани грађани  као и председник Скупштине општине Жагубица, Небојша Илић, заменик председника Скупштине, Оливера Пауљескић, као и заменик председника општине Жагубица, Љубиша Јовкић.

Треће место у  надметању за најтврђе јаје освојила је  Анђела Јовкић, друго место Стефанија Мустецић, док је прво место освојио председник Скупштине општине Жагубица, Небојша Илић, који је победничко јаје разбио пред свима.

Комисију су чинили Драгиша Богдановић, Милена Пајић и Љиљана Марковић.

Директорка Туристичке организације општине Жагубица у интервјуу за телевизију "Хомоље" изразила велико задовољство реализацијом и посећеношћу манифестације.

Спонзори прве "Ускршње туцијаде Жагубица 2013" су: Мотел "Врело" Жагубица, Миодраг Лазић - Мија, СТР "ALEX" Жагубица и УЛУХ Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji