Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Туристичка организација општине Жагубица на Борском сајму туризма

sajamБОРСКИ САЈАМ ЛЕКОВИТОГ БИЉА, МЕДА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА ОДРЖАВА СЕ У АПРИЛУ.

Након недавно одржаног 35. Међународног сајма туризма у Београду и Бор је имао прилику да буде добар и успешан организатор 5. Сајма лековитог биља, меда и сеоског туризма који ће се одржати 20. и 21. априла 2013. године у Доњој галерији Спортског центра у Бору.

Организатор манифестације била је Туристичка организација "Бор", док су суорганизатори Центар за културу Бор и Друштво за лековито биље "Нана" Бор.

Ова сајамска манифестација пружа прилику да се на једном месту нађе, смештајна туристичка понуда у сеоским срединама, понуда сакупљача и произвођача лековитог биља, меда, вина, ракија, хране, сувенира и других производа који су у функцији туристиче понуде.

Поред многобројних излагача из свих крајева Србије на Борском сајму представила се и Туристичка организација општине Жагубица.

Излагачи са сајма имали су организовану двочасовну екскурзију у организацији Туристичке организације Бор где су обишли Брестовачу Бању и Хотел "Језеро" на Борском језеру.

Овако осмишљен концепт и повољни услови за излагаче имају за циљ да привуку што већи број излагача, како би из године у годину ова сајамска манифестација у Бору бивала све масовнија и ушла у ред препознатљивих на регионалном и националном нивоу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji