Општина Жагубица

Туристичка организација општине Жагубица на Борском сајму туризма

sajamБОРСКИ САЈАМ ЛЕКОВИТОГ БИЉА, МЕДА И СЕОСКОГ ТУРИЗМА ОДРЖАВА СЕ У АПРИЛУ.

Након недавно одржаног 35. Међународног сајма туризма у Београду и Бор је имао прилику да буде добар и успешан организатор 5. Сајма лековитог биља, меда и сеоског туризма који ће се одржати 20. и 21. априла 2013. године у Доњој галерији Спортског центра у Бору.

Организатор манифестације била је Туристичка организација "Бор", док су суорганизатори Центар за културу Бор и Друштво за лековито биље "Нана" Бор.

Ова сајамска манифестација пружа прилику да се на једном месту нађе, смештајна туристичка понуда у сеоским срединама, понуда сакупљача и произвођача лековитог биља, меда, вина, ракија, хране, сувенира и других производа који су у функцији туристиче понуде.

Поред многобројних излагача из свих крајева Србије на Борском сајму представила се и Туристичка организација општине Жагубица.

Излагачи са сајма имали су организовану двочасовну екскурзију у организацији Туристичке организације Бор где су обишли Брестовачу Бању и Хотел "Језеро" на Борском језеру.

Овако осмишљен концепт и повољни услови за излагаче имају за циљ да привуку што већи број излагача, како би из године у годину ова сајамска манифестација у Бору бивала све масовнија и ушла у ред препознатљивих на регионалном и националном нивоу.


Arhiva

Main Menu