Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Окружна смотра рецитатора

Okruzno takmicenje recitatoraОкружна смотра рецитатора одржана је 20. Априла у Дому културе у Жагубици у организацији Културно просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица и Скупштине општине Жагубица. На овогодишњој смотри учествовало је 70 учесника из осам општина Браничевског округа.

Према речима директора КПЦ-а Мирослава Мирковића, одзив је ове године био фантастичан. Сваке године интересовање младих да учествују на такмичењу у лепом рецитовању је све веће.

Стручни жири који је прогласио пласман такмичара нимало није имао лак задатак.

"Задатак је био доста тежак. Било је деце која су доста добро говорила стихове, али жири је скоро једногласно донео све одлуке. Можда је било разлике у неких пола поена између чланова жирија. Нисмо имали никаквих проблема и никаквих примедби", истакао је члан комисије, Драган Стијовић.

Прва места и уједно право учешћа на Републичкој смотри освојили су: Стефан Павковић из Малог Црнића у конкуренцији такмичара млађег узраста, Александра Пешић из Пожаревца је била најбоља у средњем узрасту а Емилија Дачић из Жагубице, најбољи је рецитатор у старијем узрасту.

Друго место на окружној смотри рецитатора из категорије млађег узраста освојила је Мирјана Живанович из Голубца, треће место Никола Жикић. Из категорије средњаг узраста друго место освојила је Андреа Пикула из Петровца, док треће место деле Марина Стошић из Пожаревца, Милица Стевић из малог Црнића и Немања Ђурић из Голубца. Друго место у категорији старијег узраста заузели су Милица Гостојић из Пожаревца и Никола Угриновић из Петровца, док треће место такође из категорије старијег узраста деле Емилија Радосављевић из Жагубице и Невена Мирковић из Великог Градишта.

 


Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji