Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почиње реализација програма активних мера запошљавања за 2013. годину.

sluzba za zaposljavanje Министарство рада, запошљавања и социјалне политике и Национална служба за запошљавање обавештавају јавност и своје кориснике, незапослена лица и послодавце да у суботу, 30. марта 2013. године почиње реализација програма активних мера запошљавања за 2013. годину. 

У овој години за мере активне политике запошљавања издвојено је 3,4 милијарди динара из буџета Републике Србије, а биће објављени јавни позиви за субвенције за самозапошљавање и отварање нових радних места, затим за програме «Стручна пракса 2013» и «Стицања практичних знања у 2013. години», као и за спровођење јавних радова и обуке за потребе послодавца.
Наставићемо и у овој години реализацију мера за подстицање запошљавања особа са инвалидитетом. Средства за ове намене ће бити обезбеђена из буџетског фонда за запошљава ових лица у износу од 700 милиона динара. Биће објављени јавни позиви за спровођење јавних радова на којима се ангажују особе са инвалидитетом, Јавни конкурс за доделу субвенције зараде за запошљавање особа са инвалидитетом без радног искуства и Јавни конкурс за рефундацију трошкова подршке особама са инвалидитетом које се запошљавају под посебним условима.
Додатне информације, текстове јавних позива и пратеће документације можете преузети са сајта Националне службе – www.nsz.gov.rs.
Циљ Националне службе за запошљавање је да се ове године захваљујући активним мерама и програмима подршке запосли 70.000 незапослених лица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji