Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Основна школа Лазница - Настава у новим учионицама

ucionice u LazniciРуководство општине Жагубица на челу са новим председником Сафетом Павловићем обишло је објекат основне школе "Јован Шербановић" у Лазници где су завршени радови на уређењу. Реконструисан је хол и пет учионица спратног дела објекта.

Директор школе, Станиша Зрнкаревић истакао је да основна школа "Јован Шербановић" у Лазници има 9 учионица, од којих је 8 предвиђено за одвијање класичне наставе док је једна учионица опремљена за наставу из информатике.

 Школа има 125 основаца и једну групу предшколаца у којој се предходна два месеца,због извођења радова, настава одвијала у две смене.

Према речима заменика председника општине Љубише Јовкића,  локална самоуправа поклања велику пажњу унапређењу услова у образовању. Буџетом општине за 2013. годину планирана су средстава за унапређење услова и квалитетнији рад свих образовних установа у општини Жагубица. Стварање услова за бољи рад просветних радника од великог је значаја за спровођење плана и програма наставе.

Извођач радова било је Јавно комунално предузеће "Белосавац" Жагубица, док је  радове на уређењу ове школе финансирала  компанија - "Avala resources"д.о.о Београд.

У знак захвалности за досадашњу сарадњу председник општине Жагубица, Сафет Павловић, уручио је уметничку слику представнику компаније "Avala resources".

Своје задовољство просторијама исказали су и ученици који истичу да ће уз њихово веће ангажовање у новим просторија бити и боље оцене.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji