Одиграна финална утакмица КУП такмичења општине Жагубица

-Finale KUP-a opstine Zagubica - fudbalФинална утакмица КУП такмичења за 2015 годину, одиграна је на стадиону фудбалског клуба „Хомољац“, где су се састали клубови „Полет“ из Сувог Дола и „Хомољац“ из Жагубице.

Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза жагубичке општине, пре почетка утакмице пожелео је играчима добро надметање и посебно истакао да се финална утакмица КУП –а сваке године традиционалноигра поводом облежавања Дана Ослобођења општине Жагубица, 25.септембра.

Присуство бројних љубитеља фудбала увеличало је спортско дешавање, а присутност најужег руководства општине довољно говори о томе колико локално руководство има разумевања за спорт пружајући поред изградње спортских објеката и новчане помоћи, играчима и моралну подршку на терену.

Победник и финалиста КУП – а Фудбалског Савеза општине Жагубица за 2015. годину добили су пехаре за постигнуте резултате на утакмици, која је одиграна коректно, а победа Фудбалског клуба „Хомољац“, са 3:0 резултат је боље кондиционе припремљеностиза сам меч.

 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji