Побољшан рад локалног јавног медијског сервиса

1Poboljsan rad medijskg servisa u ZagubiciПредседник општине Жагубица Сафет Павловић, обишао је новоуређене просторије медијског јавног сервиса РТВ „Хомоље“ у Жагубици. Била је то права прилика да се ближе упозна и информише о раду ове установе.

Директор РТВ „Хомоље“ Драгиша Вучковић, обавестио је грађане на којим фреквенцијама могу да прате програм и истакао значај поменутог медија за становништво општине Жагубица:

„Телевизија Хомоље се емитује у кабловском систему који покрива општине Деспотовац и Жагубица, а грађани Хомоља који нису у кабловском систему могу програм да прате путем канала 34. Ускоро очекујемо да стримингом програм емитујемо путем интернета, где ће практично моћи да нас прати читав свет“, истакао је Вучковић.

Оно што је, по речима председника општине Сафета Павловића, најбитније, да ће се грађани правовремено информисати о раду локалне самоуправе и бити обавештени о детаљима дешавања у општини Жагубица када су у питању актуелни догађаји културне и спортске манифестације.

Медијски Јавни сервис је право место да се и мештани укључе у рад локалне самоуправе и својим мишљењима и сугестијама о раду локалног руководства помогну у остварењу заједничког циља локалне самоуправе и грађана, а то је бољи и квалитетнији живот.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji