Радови на ловачком дому у Медвеђици

1Radovi na Lovackom domu u Medvedjici 2015Уређење ловачког дома у насељу Медвеђица, где се радови приводе крају, представља велику радост за ловце са територије општине Жагубица, првенствено за љубитеље лова са подручја тзв. Доње реке, јер ће имати комлетно сређене просторије које ће и користити са задовољством.

Председник ловачке секције Meдвеђица Војислав Павловић, напомиње да радови теку по плану и да је сардања са локалном самоуправом на завидном нивоу, чему се посебно захвањује председнику општине Жагубица.

Све послове помно прати и председник општине Сефет Павловић, који је био на терену и поручио грађанима насеља Медвеђица и Близнак, да ће радови бити завршени до 16. августа када се у Медвеђици традиционално одржава Манифестација "Дани проје и Сира", а да ће до септембра 2016. године бити завршено и излетиште испред дома, где ће се убудуће, поред ове традиционалне манифестације, организовати разна дешавања, кампови... моторијада.

Простор који се управо уређује естетски ће обогатити и билборд удружења ликовних уметника Хомоља, који су подстакнути залагањем локалне самоуправе за сређивање ловачког дома и околине, одлучили да се ангажују и дају свој допринос у самој организацији пред дешавање по коме је село већ препознатљиво.

Ловачки дом који ће се средити за неколико дана у Медвеђици, јесте потврда да локална самоуправа брине о свима и подједнако ради на уређењу како најудаљенијих , тако и села са најмањим бројем домаћинстава.  

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji