Изабрани пројекти који ће се финансирати из буџета општине Жагубица

potpisivanje ugovora drustvaПомоћ Удружењима грађана и организацијама цивилног друштва у циљу реализације пројеката од општег и јавног интереса који се финансирају из буџета општине Жагубица неопходна је како би  се на адекватан начин реализовале планиране активности. Стога је локално руководство и овог пута имало разумевања за решавање финансијских проблема Удружења са територије општине Жагубица, ради бољег обављања послова, те је са истим уговоре потписао Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица.

„Општина Жагубица спровела је јавни конкурс за доделу средстава удружењима, регистрованим на територији општине Жагубица. Конкурсом је предвиђено 14 милиона динара за реализацију 12 пројеката из области: социјалне заштите, екологије, заштите животне средине и једне од најзначајнијих области а то је пољопривреда. До краја године  реализоваће се сви предвиђени пројекти а новац ће бити опредељен према потраживањима по пројектној документацији“ истакао је заменик председника општине.

  Програме од јавног интереса по којима су и потписани уговори, Удружења грађана спровешће по плану, а помоћ општине Жагубица права је  мотивација за ефектнију завршницу предвиђених циљева.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji