Почела са радом школа фудбала у Крепољину

 Skola fudbala u Krepoljinu pocela sa radomВажност спорта у животу наших најмлађих суграђана и њихово усмеравање ка спортским активностима од најранијег узраста је од великог значаја и неопходно пре свега за квалитетно провођење времена , здрав и квалитетан живот, а код оних најталентованијих и највреднијих – и за постизање врхунских спортских резултата.  Захваљујући подршци локалне самоуправе и уз присуство председника општине Жагубица  Сафета Павловића и председнице СО Оливере Пауљескић, у Крепољину је у понедељак, 17. априла, почела са радом бесплатна школа фудбала у оквиру Спортско – фудбалског удружења ‘’Горњак’’ која је у старту окупила близу 50 најмлађих играча, а чији је рад и функционисање поверено провереним спортским стручњацима.

Одушевљењу најмлађих играча није било краја, а свој спортски дух показали су већ  на првом тренингу јер су, упркос веома хладном времену, пажљиво пратили упутства свог будућег тренера и изразили нескривено задовољство  због својих првих професионалних корака на терену.

Полазници се за учешће у школи фудбала могу и даље пријављивати, са комплетне територије општине, а доња граница за учешће је узраст деце 2010.годишта.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji