Општини Жагубица припало признање за најбољег домаћина Србије

 Opstina Zagubica dobila priznanje za najboljeg domacina SrbijeУ свечаној сали Матице Српске у Новом Саду, Књижевне институције Српског народа, уприличен је свечани пријем славодобитникаакције „Пут ка врху“- бирамо најбоље.

Акција се спроводи већ седамнаест година уназад, а признање – „Повеља Капетан Миша Анастасијевић“, добијају најбољи привредници, учесници друштвеног и јавног живота Републике Србије.

Током поменуте акције, сусрети најистакнутијих привредника претходили су у свим већим градовима и општинама где се налазе седишта Регионалних привредних комора, те је уручивање признања било  уприличено и у општини Жагубица, којој је припала награда за најбољу локалну самоуправу. Награда је додељена на регионалном нивоу.

У Новом Саду општина Жагубица добила је признање и на републичком нивоу и то за најбољег домаћина у Србији.

Поред истакнутих привредника, славодобитника повеље Мише Анастасијевића, скупу је присуствовала и председник СО Жагубица Оливера Пауљескић, а статуу са ликом капетана Мише Анастасијевића и диплому за локалну самоуправу - најбољег домаћина Србије, примио је заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji