Завршница радова у улици „Цара Лазара“ у Крепољину

 Asfaltiranje ulice Cara Lazara u KrepoljinuГрађевинскa сезонa за  2017. годину  у општини Жагубица извођачима радова доноси пуно посла,  а мештанима боље и квалитетније услове за живот, што је локалном руководству приоритет. 

Бројни радови су увелико у току, па тако и завршни послови на реконструкцији улице „Цара Лазара“ у Крепољину. Радове је обишао заменик председника општине Жагубица Предраг  Ивковић и том приликом изразио  велико задовољство што се активности на уређењу улице приводе крају:

„По речима шефа градилишта фирме „Руки коп“ која ради на овом пројекту заједно са ЈКП „Белосавац“ Жагубица, до петка се очекује постављање и другог слоја асфалта. Саобраћајна сигнализација, зебре , линије и пратећи послови биће одрађени за викенд“, рекао је Ивковић.

Заменик председника општине Жагубица искористио је и прилику да најави и „крупније инвестиције“  које ће уследити у општини Жагубица у 2017. години:

„За уређење трга у Лазници локална самоуправа конкурисала је код Министарства  привреде, где очекујемо позитиван одговор, те ће радови вероватно почети ускоро. Активности у школи у Крепољину на уређењу енергетске ефикасности су већ почели, а у већем броју насеља биће током године провучена и инсталација за гас. Такође планирамо и реализацију других значајних пројеката те ће година бити врло динамична“, истакао је заменик председника општине Жагубица. 

Најизвесније је, свакако,  да ће за који дан, једна од најпрометнијих улица у Крепољину добити  прави сјај, што ће мештанима бити за понос.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji