Редовна седница скупштине Удужења „Инвалиди Хомоља”

 Skupstina invalida u Zagubici mart 2017Удружење “Инвалиди Хомоља” одржало је седму редовну седницу Скупштине  коју је отворио председник Удружења Дејан Грујић, говорећи  о активностима Удружења током претходне године, финансијском извештају за 2017, годину и осталим темама актуелним за особе са инвалидитетом у општини Жагубица.

Такође је истакао изузетну сарадњу са Центром за Социјални рад и Црвеним крстом општине Жагубица, као и компанијом “Авала ресурс”.  Присутнима се обратио и Божидар  Бојковић, председник Окружног одбора слепих града Пожаревца и члан Главног одбора Савеза слепих Србије, који је похвалио Удружење и истакао  велико ангажовање локалног руководства за особе са инвалидитетом. 

Милан Стошић, председник инвалидског Покрета Србије  инвалиде општине Жагубица поздравио је у своје лично, али и у име Националне организације особа са инвалидитетом Србије  која ове године обележава 10 година од оснивања.

На седмој редовној Скупштини инвалида општине Жагубица поред предвиђеног дневног реда особе са инвалидитетом информисане су и о остали питањима која им донекле могу олакшати свакодневницу.

Седници скупштине присуствовао је и помоћник председника општине Жагубица, Душан Милосављевић.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji