11 медаља за каратисте општине Жагубица

 Karate klub Vrelo ZagubicaМеђународно карате такмичење „Краљевачки победник“ одржано у Краљеву,окупило је такмичаре, врсне каратисте из три државе, Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. На такмичењу  је учешће узело 55 клубова међу којима и карате клуб из Жагубице. Тренер младих каратиста општине Жагубица Томислав Јелић, изузетно поносан на успех младих  спортиста изнео је и своје утиске истакавши да је наступило 15 такмичара из Крепољина и Жагубице:

„Освојили смо 11 медаља, што је изузетан успех на великом такмичењу, с обзиром да деца тренирају непуна три месеца. Изузетно ми је задовољство што могу да истакнем да су деца талентована , вредна, лепо васпитана и послушна што је кључни основ за савладавање карате вештина. Новина у клубу је да је Спортско удружење „Пантери“  пререгистровано и да се карате клуб сада зове „Врело“ што је по мом мишљењу најприкладније за Жагубицу која је и препознатљива по изворишту „Врело“, рекао је Јелић.

Секретар клуба „Врело“ Жагубица  Лидија Трифуновић, честитала је учесницима такмичења на постигнутим резултатима и пожелела младим каратистима општине Жагубица  још веће  успехе. Такође је захвалила тренеру Томиславу Јелићу на труду који улаже како би деца остваривала резултате и локалној самоуправи на подршци коју пружа у сваком тренутку.

О укупно 11 медаља, каратисти клуба „Врело“ из Жагубице са такмичења  у Краљеву понели су 4 златне, 3 сребрне и 4 бронзане медаље.  По две медаље освојили су Душан Јаношевић, једно сребро и једно злато и Милена Тинтуловић,  једну бронзу и једно сребро и уједно  у својој категорији била међу пет најуспешнијих такмичара на турниру. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji