Наставак радова на реконструкцији Дома културе у Сувом Долу

 Postavljanje stolarije na Domu kulture u Suvom DoluСходно обећањима локалне самоуправе, са лепшим временским условима настављени су грађевински радови у насељима општине Жагубица, па су тако интензивиране и активности којима је предвиђена адаптација зграде Дома културе у Сувом Долу .

Послови на реконструкцији поменутог објекта започети су прошле године, а ових дана се ради на постављању комплетне столарије.

Радове су дана 02. фебруара обишли Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица и Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица.

Заменик председника општине Жагубица, приликом обиласка радова у Сувом Долу, најавио је да су поред реконсртукције грађевинских објеката и домова кутуре који нису адаптирани у општини, за грађевинску сезону 2016 – 2017. године планирани и остали инфраструктурни послови по насељима: уређење атарских и брдских путева, субвенција за пољопривреднике у циљу развоја ове привредне гране и друго.

Завршетком  и треће фазе радова која ће уследити ускоро и комплетном адаптацијом простора у насељу Суви До, свакако ће бити организовано више културних садржаја, како би се очувала традиција, а мештани Сувог Дола и осталих насеља у општини имаће услове за разоноду и забаву, као и становници у већим местима, чему и тежи локално руководство општине Жагубица.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji