Одржана XII Скупштина васпитача Браничевског округа

 Skupstina vaspitacaСкупштина васпитача Браничевског округa  XII по реду, у организацији Удружења васпитача “Васпитач плус”, одржана је недавно у Пожаревцу.

На скупу су били и директор и васпитно особље Предшколске установе “Полетарац” Жагубица, а говорило се о избору верификационе комисије, извештају о раду Удружења у протеклом периоду, доношењу одлуке за председника, верификовању мандата члановима Управног одбора удружења и појединачним питањима.

За председника Удружења васпитача изабрана је досадашњи председник, васпитач Ана Штериоска, а за председника Управног одбора Данијела Јовић.

Тема су такође биле и презентације студијског путовања у Словенију , као и презентација радова са сусрета васпитача Браничевског округа и Балканских сусрета васпитача. Радове су презентовали васпитачи из Пожаревца, Петровца, Великог Градишта  и Жагубице.

Директор Предсколске установе “Полетарац” истакла је да су  студијска путовања веома битна за саму установу, јер доприносе квалитетнијем раду, а посебно прецизирала сарадњу са свим релевантним факторима који доприносе ефективности у обављању посла.

Предшколска установа "Даница Радосављевић" из Пожаревца  оправдала је епитет доброг домаћина, а  презентовани радови примери су добре праксе васпитача Браничевског  округа.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji