“Индор” КУП такмичење стреличара Србије

 Indor KUP takmičenje strelicara Srbije u ZagubiciУ организацији стреличарског Савеза Србије и Стреличарског клуба “Кнез Лазар” из Петровца на Млави,30. октобра одржано је “Индор” КУП такмичење стреличара Србије.

На такмичењу је учествовало девет клубова из Београда, Панчева, Шабца, Ниша, Новог Сада и Темерина,као и домаћи клуб “Кнез Лазар” чији су чланови постигли добре резултате. Млади стреличари општине Жагубица, којима је ово било прво такмичење, освојили су седам медаља: четири златне, две сребрне  и једну бронзану.

Медаље су одсвојили  Ана Пајић и Стефан Мартић у категорији млађих пионира, Ања Младеновић, Милена Милојевић, Маријана Стојићевић  и Вељко Стојановић  у категорији старијих пионира  и Катарина Шушуковић,  кадеткиња.

Десеторо стреличара из општине Жагубица, како је навео тренер Срђан Илић, вредно тренирају два пута недељно, а велике битке им тек предстоје.

Наредно такмичење за које се увелико припремају стреличари општине Жагубица , чланови клуба “кнез Лазар“, биће одржано у Београду на Кошутњаку, 06. новембра.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji