Свечана академија поводом обележавања Дана општине Жагубица

 Svecana akademija Dan opstine ZagubicaСвечана академија поводом обележавања 72 годишњице од ослобођења општине Жагубица одржана је 26. септембра у Дому културе у Крепољину, а отпочела је  химном Србије “Боже правде”, у извођењу  ученика Основне сколе “Јован Шербановић” из Крепољина.

Председник Скупштине општине  Жагубица Оливера Пауљескић,  у поздравном говору захвалила је свима који су присуством увеличали прославу Дана општине, поздравила Министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра  Вулина, потпредседника Народне скупштине  Србије Верољуба  Арсића, народне посланике, представнике државних органа, градоначелнике и председнике општина и домаћине. Такође је  истакла залагање локалног руководства по свим важним питањима значајним за суграђане.

Постигнути резултати, значајни реализовани пројекти на пољу инфраструктуре у протеклих годину дана кроз ретроспективу догађаја приказани су у кратком 15 - минутном филму, након чега се обратио и председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Грађанима општине Жагубица на свечаној академији празник је честитао и Министар за рад, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије, Александар Вулин.

 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji