Игре са дечијим аниматором „Тимијем“

 Najmladji stanovnici opstine Zagubica sa klovnom TimijemКреативна идеја Јелене Величковић из Жагубице, деци познатија као кловн „Тими“, реализована је тако што је за најмлађе приређена забава у центру Жагубице, у пешачкој зони.

Малишани су се са родитељима окупили на платоу испред Центра за културу, како би се заједно са аниматором  кловном Тимијем  забавили и опробали у неким несвакидашњим играма у којима су старије генерације уживале свакодневно.

Дечији аниматор Јелена, навела је да  сама шминка и припрема за наступ захтева пуно времена, али је упркос томе бити кловн јако занимљива улога, поготову када се нешто воли и када се особа у томе пронађе. Анимација деце је веома интересантна, поготово што се многи од њих играју са пажњом и умеју да сарађују, што је најлепше и тада су заједничке игре и најбоље.

Организацију самог скупа за забаву деце, на идеју кловна „Тимија“, тј. Јелене Величковић из Жагубице,  подржао је и Центар за културу општине Жагубица. 

Забава је била бесплатна, а на захтев деце и родитеља по договору у најскорије време биће организована поново, како би најмлађа популација становника општине Жагубица више времена проводила напољу и научила бројне занимљиве и поучне игре. 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji