Прво коло Српске лиге у шаху одиграно у Жагубици

 Prvo kolo Srpske lige u sahu ZagubicaПрво коло Српске лиге у шаху „Зона исток“ одиграно је у Жагубици 04. септембра. Председник шах клуба „Врело“ Жагубица, Зоран Керић захвалио је свима који су узели учешће на турниру, јер су показали спремност за игру и потрудили се да само такмичење уздигну на виши ниво.  Шахисти из Браничевског и других округа, одиграли су добре партије и тиме су показали спремност за постизање још виших и бољих резултата.

Председник Спортског Савеза општине Жагубица Александар Петровић, такође врсни шахиста,  рекао је да је изузетно почаствован што је добио позив да присуствује оваквом догађају и што Шах клуб из Жагубице има нове младе играче који су вољни да уче и да развијају мисаоне способности.

Председник Шаховског клуба „Врело“ Зоран Керић, позвао је ученике основних и средње школе који желе да тренирају шах да се пријаве код наставника задуженим за шах секцију по школама и тако се упишу у клуб, јер је циљ клуба, између осталог и упис нових кандидата и њихово усавршавање са мотивом да након извесног времена постану  врхунски играчи. 

 

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji