Потенцијални инвеститор из Ирака у посети општини Жагубица

 Potencijalni invenstitor iz Iraka u ZagubiciПотенцијални инвеститор из Ирака, из града Самара г – дин Абдухарлеих Абдусата Хумеиди,  посетио је општину Жагубица. Тим поводом је срдачно дочекан од стране председника општине Жагубица Сафета Павловића.

У присуству саветника председника општине за односе са дијаспором Живојина Трифуновића,  у кабинету председника водио секонструктивни разговор који се тиче локација у које треба улагати у интересу развоја општине Жагубица. Председник општинеЖагубица Сафет Павловић, том приликом је прецизирао да се интензивно ради на стварању бољих услова за живот у општини,  те су с тим у вези потребни иинвеститори који ће улагати у све гране привреде на обострани интерес.

Потенцијалном инвеститору, угледном предузетнику из Самара, предочен је пројекат спортског комплекса “Извор” где је предвиђена изградња спортских терена ипратећих објеката и показане локације као што су комплекс ”Јеленац”,  Врело Млаве, Рибњак “Белосавац” и друге. 

Саветник председника општине Жагубица за односе са дијаспором Живојин Трифуновић, уверен је да ће сардања са г – дином Хумеидием бити плодоносна с обзиром да језадовољан оним  што је за кратко време могао да види.

По речима председника општине Жагубица Сафета Павловића, општина Жагубица отворена је за сваки вид сарадње са потенцијалним инвеститорима свих земаља света којима ће улагање зарад побољшања привредног развоја бити задовољство и који ће свакако прилоком доношења такве одлуке, у сваком смислу,  увек имати свесрдну подршку локалне самоуправе.  

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji