Изабран директор Дома здравља у Жагубици

 4. sednica SO ZagubicaОдборници Скупштине општине  Жагубица одржали су четврту седницу на којој су усвојили  свих 13. тачака колико је било на Дневном реду. У присуству 24 одборника разматране су одлуке од значаја за добро функионисање локалне Управе општине Жагубица. 

Седницу је водила председник Скупштине Оливера Пауљескић, која је укратко и образложила сам ток заседања и навела најбитнија питања која су одборници усвојили.

„Одборници су усвојили Одлуке о именовању Савета за безбедност општине Жагубица, Предлог закључка о давању сагласности на одлуку општинског већа о покретању поступка за давање у закуп непокретности прикупљањем писмених понуда, што су образложили начелник општинске управе и председник општине Жагубица. Такође веома важна тачка дневног реда била је избор директора Дома здравља услед престанка мандата вршиоцу дужности на ову функцију, те је за директора изабрана др Весна Стојиловић којој честитам и желим пуно успеха у раду“, истакла је Оливера Пауљескић.

Дух парламентаризма, како је истакла председница СО Жагубица Оливера Пауљескић, владао је током целе седнице,  што је посебно радује, а све једногласно донете одлуке добар су показатељ сарадње свих одборника у скупштинским клупама у општини Жагубица.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji