Почела школска година

 Pocela skolska godinaШколска година је првог септембра почела и у школама у општини Жагубица весело уз дечју грају, осмехе и радост коју су међусобно делили.

Поласку у школу су се понајвише обрадовали прваци који су за почетак школовања добили и поклоне обезбеђене о трошку локалне самоуправе. По традицији већ неколико година уназад локално руководство награди све прваке скромним пакетима  који ће их сећати на први дан проведен у великим школским клупама.

Успешно школовање и полазак у школу најмлађим основцима и свим ђацима пожелео је помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић,који је поклоне у појединим школама и уручио првацима.

Поклони су предати првацима у Основној школи у „Моша Пијаде“ у Жагубици, „Јован Шербановић“ у Лазници и „Јован Шербановић“  у Крепољину,као и подручним одељењима поменутих установа.

Први дан школске 2016 – 2017 године, ученицима је био припрема за нове обавезе које их очекују, а догодовштине са летњег распуста које су препричавали  у време школских одмора сигурно ће им дуго остати у сећању.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji