Парк за децу у Крепољину функционалан у потпуности

 Park za decu u KrepoljinuЛокално руководство општине Жагубица је током прве половине 2016. године, између осталог, интензивно радило на уређењу паркова  за децу по свим насељима где се за то указала потреба, па тако и у насељу Крепољин. Парк је опремљен тобоганом,  љуљашкама, клацкалицама, вртешком и другим најсавременијим справама за игру, на којима деца Крепољина и околних насеља проводе слободне тренутке.

Да је ово био прави погодак и да простор за најмлађе у потпуности служи сврси за коју је и намењен, најбоље показују коментари малишана разних узраста који парк и посећују, а са којима је телевизија „Хомоље“ недавно урадила анкету.

Родитељи, такође презадовољни што не морају да брину о томе  да ли ће деца истрчати на улицу и да ли ће се повредити, изрекли су и позитивна мишљења о простору који је у функцији већ неколико месеци. Како је већина навела парк је функционалан у потпуности и има немерљиву вредност.

Воља за градњом паркова  за децу од стране председника општине Сафета Павловића и његових сарадника свакако постоји и за насеља која их немају, те ће се и на даље у разматрање ставити све добро предложене идеје суграђана које ће у складу са финансијским могућностима бити и реализоване.

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji