На турниру у Крепољину победила екипа „МЗ Лазница“

 Zavrsen turnir u malom fudbalu u Krepoljinu 2016У низу турнира који се одржавају у жагубичкој општини свакако један од најпосећенијих је и турнир у малом фудбалу у насељу Крепољин који је завршен у среду 10. августа. Последње вече такмичења окупило је доста посетилац, мада временске прилике и нису биле баш наклоњене фудбалерима.

Један од чланова организационог одбора Данијел Петровић, рекао је да је свих дана турнира владала  добра атмосфера, тако да киша није битније утицала на игру у финалу. По његовим речима 12 сениорских екипа које су се надметале прузиле су свој максимум и тако публици приуштиле пуно задовољства.

Турнир је по традицији организовала Месна заједница „Горњак“ Крепољин уз подршку локалне самоуправе,  а своје утиске изнео је и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић посебно нагласивши да је турнир оправдао очекивања. Како је навео циљ локалне самоуправе је да свако насеље има свој турнир у малом фудбалу, што ће већ наредног лета бити спроведено.

Новчане награде и пехаре по завршетку турнира у малом фудбалу „Крепољин 2016“ добили су: за треће место екипа „Ћовдин“ из Ћовдина, за друго „Бирикус“ из Крепољина, и првопласирани екипа „МЗ Лазница“, а награде су уручили Томислав Милојевић, секретар Скупштине општине Жагубица, Предраг Ивковић, заменик председника општине и Оливера Пауљескић председник Скупштине општине Жагубица.  

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji